2014 m. spalio 6 d., pirmadienis

Kijevo kotletai iš maltos vištienos


Gaminimo eiga: 

Žalumynus, česnaką sumaišyti su sviestu, pagardinti druska ir pipirais. Padėti sustingti. Į maltą vištieną įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų, dėti miltų, pilti pieno ir išmaišyti masę. Iš mėsos formuoti paplotį, į vidurį dėti po gabaliuką sviesto ir suformuoti kotletus. Įkaitinti keptuvėje aliejų, kotletus gausiai apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti iš visų pusių, kol gražiai parus.

Paruošimo laikas: Apie 5 min..

Porcijų skaičius: 4 Ingredientai: Vištiena, malta, 600 gramų Druska Pipirai Žalumynai , smulkinti (petražolėsm krapai, bazilikai), 1 sauja Česnakai, 1 skiltelė Kiaušiniai, 2 vienetai Miltai, 2 stiklinės Pienas, 0,5 stiklinės Džiūvėsėliai Aliejus Sviestas, 100 gramų

4 komentarai: