Ingredientai
- 
           
3 vnt.dideli
 - 
           
500 mlir keli šaukštai įdarui
 - 
           
150 g
 - 
           
2 arbat. š.
 - 
           
1 žiupsnelis
 - 
           
1 arbat. š.pagal skonį
 - 
           
50 mlarba lydytas sviestas blynų kepimui
 - 
           
4 vnt.įdarui
 - 
           
100 ggalite naudoti ir pienišką šokoladą
 
Kaip gaminti
 1. Visus produktus lengvai išmaišykite mikseriu ir leiskite kelias 
minutes tešlai pastovėti. Kepkite blynus tik gerai įkaitintoje 
keptuvėje.
 2. Bananus pjaustykite plonais 
griežinėliais ir kiekvienam blynui dėkite po 1/2 supjaustyto banano. 
Taip pat šalia bananų griežinėlių įmeskite po kelis mažus sutrupinto 
šokolado gabalėlius. Blynus sulankstykite ir kepkite prieš tai 
įkaitintoje keptuvėje gražiai apkepant iš abiejų pusių.
 3. Kol blyneliai
 kepa karščiui atspariame inde sumaišykite sutrupintą šokoladą su 
trupučiu pieno. Viską pašildykite maišydami, kol gausis vientisa 
šokoladinė masė-padažas (taip pat galima naudoti jau pagamintą, 
parduotuvėje pirktą šokolado padažą).
 Blynelius apliekite šokolado padažu (jokių grietinių ar jogurtų). Tikrai labai skanūs! :)
Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/ji24/receptas/lietiniai-su-bananais-ir-sokoladu-1721#ixzz3GhutiIHr
Follow us: @15minlt on Twitter | 15min on Facebook

Komentarų nėra:
Rašyti komentarą