Šį kartą aprašysiu paprastą, greitai paruošiamą ir skanią mišrainę. O
kadangi ją galima sumaišyti ir su majonezu, ir su aliejumi tai abu
variantus- jau aprašiau. Matote, kaip greitai :-))). Ji taip greitai ir
ruošiama.
Jums reikės:
karšto rūkymo žuvies (man skaniausia su ešeriu, bet nieko ir su jūros lydeka),
1 svogūno galvutė,
1 obuolys,
konservuotų žirnelių,
5 pipirų mišinio,
svogūno laiškų, krapų,
aliejaus, majonezo.
Pakepkite susmulkintą svogūną ant aliejaus, kol truputį pagels. Palikite
atvėsti. Išdarinėkite rūkytą žuvį, plėšykite ją gabalėliais ir dėkite į
salotinę. Suberkite žirnelius (be skysčio), sudėkite kubeliais
supjaustytą obuolį ir kepintus svogūnus. Supjaustykite svogūno laiškus,
krapus ir taip pat sudėkite į salotinę. Paskaninkite pipirais. Druskos į
šias salotas tikrai nereikia, nes žuvis dažnai būna ir taip sūroka. O dabar, jau jums rinktis su kuo šiandiena norite jas valgyti- su majonezu ar aliejumi?
Jei salotas gaminsite su majonezu, stenkitės nepilti likusio nuo kepintų svogūnų aliejaus. Skanaus!
Sudėtingumas: lengva
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą