2014 m. spalio 10 d., penktadienis

Kiaulienos ir ananasų vėrinukai su gruziniškais prieskoniais

kiauliena ananasas_Beatos virtuve
Reikės:
  • 500 g sprandinės
  • 2 riekelių ananaso
  • kupino šaukštelio prieskoninės druskos (arbe keiskite druska, ciberžole, česnaku ir malta kalendra)
  • gero žiupsnelio sumac
  • šaukšto aliejaus
Įžanga į receptą čia.
  1. Mėsą supjaustykite gabaliukais. Sumaišykite su prieskoniais, leiskite pasimarinuoti.
  2. Ananasą supjaustykite vieno kąsnio kubeliais.
  3. Verkite ant iešmelių pakaitomis mėsos ir ananaso gabaliukus. (Jei iešmeliai mediniai, prieš verdami mėsą pamerkite juos į vandenį bent 30 min., kad kepant neužsidegtų).
  4. Ir kepkite sau smagiai gerai įkaitintoje kepsninėje.
  5. Beje, labai puikiai jie išsikepa ir orkaitėje (180–190 °C apie 30min), pabaigtuvės ant grilio keptuvės, kad būtų charakteringai juodai apanglėję.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą