Reikės:
- 500 g sprandinės
- 2 riekelių ananaso
- kupino šaukštelio prieskoninės druskos (arbe keiskite druska, ciberžole, česnaku ir malta kalendra)
- gero žiupsnelio sumac
- šaukšto aliejaus
Įžanga į receptą čia.
- Mėsą supjaustykite gabaliukais. Sumaišykite su prieskoniais, leiskite pasimarinuoti.
- Ananasą supjaustykite vieno kąsnio kubeliais.
- Verkite ant iešmelių pakaitomis mėsos ir ananaso gabaliukus. (Jei iešmeliai mediniai, prieš verdami mėsą pamerkite juos į vandenį bent 30 min., kad kepant neužsidegtų).
- Ir kepkite sau smagiai gerai įkaitintoje kepsninėje.
- Beje, labai puikiai jie išsikepa ir orkaitėje (180–190 °C apie 30min), pabaigtuvės ant grilio keptuvės, kad būtų charakteringai juodai apanglėję.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą